Персони. Іван Без'язиков - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Персони. Іван Без'язиков

(08.04.2020)
Служба безпеки України затримала полковника Збройних сил України Івана Без’язикова за підозрою в співпраці з російськими спецслужбами. Про це під час брифінгу заявив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук.

«Ми тривалий час займалися збором доказів, щоби не робити поспішних висновків у цій справі, і наявні матеріали в справі дають нам підстави тепер говорити відкрити прямо, твердо, що Без’язиков дійсно працював і виконував завдання російських спецслужб», – сказав він.

За словами Ткачука, згідно з показами свідків, зрадник отримав військову форму російського зразка, табельну зброю, службове посвідчення, зарплату та авто із шофером.

Також Ткачук повідомив, що Без’язиков неодноразово виїжджав до Ростову-на-Дону для отримання інструктажів від кадрових працівників російських спецслужб.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258–3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу, затриманому повідомлено про підозру.

Як повідомлялося, 5 липня було звільнено полковника Збройних сил України Без’язикова, який перебував у полоні бойовиків на Донбасі з серпня 2014 року.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти