Главі ДФС Насірову повідомили про підозру в лікарні, де він перебуває під охороною - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Главі ДФС Насірову повідомили про підозру в лікарні, де він перебуває під охороною

(03.03.2017)
2 березня після серії обшуків, проведених співробітниками НАБУ і САП у Державній фіскальній службі, детективи Бюро вручили Насірову повідомлення про підозру.

Він підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, яке призвело до тяжких наслідків).

Слідство вважає, що голова ДФС упродовж 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр». Упродовж зазначеного періоду Насіров самостійно ухвалив незаконні рішення про розстрочення грошових зобов'язань зазначених підприємств, які не мали на це законних підстав і не надали належні для цього документи. Такими рішеннями державі було завдано збитків на суму майже 2 млрд грн.

Повідомлення про підозру Насірову вручили в лікарні, де він перебуває під охороною.

САП має намір клопотати у суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення його від посади.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти