Українські військові отримали томограф Toshiba Medical від уряду Японії - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Українські військові отримали томограф Toshiba Medical від уряду Японії

(20.03.2017)
Комп’ютерний томограф AQUILION PRIME 80 було передано у вінницькому Військово-медичному клінічному центрі 20 березня. Це вже другий комп’ютерний томограф Toshiba Medical, який отримали військові госпіталі завдяки співпраці урядів Японії та України. Перший було встановлено у Центральному клінічному госпіталі Державної прикордонної служби України в м. Києві в січні 2017 року. Це особливо важливо в умовах агресії на сході України, адже наші захисники мають змогу використовувати найсучасніше медичне обладнання. Вартість кожного комп’ютерного томографа – 530 000 доларів США.

AQUILION PRIME 80 вирізняється серед аналогів низьким ступенем випромінювання та можливістю за короткий час зробити велику кількість зображень. Завдяки цьому томографу медичний заклад зможе виконувати до 140 обстежень щомісяця. Його особливістю, окрім точної діагностики, є комфорт для пацієнта та лікаря.

Надійність та найвища якість зображень Toshiba Medical високо цінуються спеціалістами у всьому світі. Так, обладнання компанії для КТ використовують фахівці в Шаріте, найпотужнішому медичному клінічному комплексі Європи, а також для обстеження та профілактики футболістів клубів “Барселона”, “Манчестер Юнайтед” та “Реал Мадрид”. Приблизно половина з усіх встановлених в українських лікарнях комп’ютерних томографів - це томографи Toshiba Medical. Тепер обладнання мають можливість використовувати і для діагностики українських військових.

Компанія Toshiba Medical була обрана постачальником на тендері за найкраще співвідношення якості та ціни в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Невідкладна підтримка в Україні спроможності надання медичної допомоги». Проект здійснюється урядом Японії під контролем ЮНОПС (UNOPS) – управління ООН з обслуговування проектів. Інсталяцію та сервісне обслуговування взяла на себе компанія InMed Ukraine, офіційний представник Toshiba Medical в Україні.

Урочисте відкриття діагностичного обладнання відбулося за участі Посла Японії в Україні пана Сумі Шігекі, президента Toshiba Medical Systems Europe пана Хіроукі Тачікава, директора з продажу в Центральній Європі Toshiba Medical Systems Europe пана Хендріка Собішевскі та пана Костянтина Гаєвського, директора компанії InMed (Словаччина), офіційного постачальника обладнання Toshiba Medical Systems в Україну.

“Toshiba Medical реалізує різноманітні проекти за участю міжнародних організацій. Окрім співпраці з ЮНОПС, ми взаємодіємо з міжнародною британською компанією Сrown agents, готуючи програму заміни застарілого рентгенівського обладнання у восьми госпіталях України. Їх ми будемо встановлювати за дорученням японського уряду”, коментує Костянтин Гаєвський, директор компанії InMed (Словаччина).

В Україні компанія також проводить навчальні програми, під час яких розповсюджують провідний світовий досвід в галузі медицини та підтримує події, виступаючи постійним спонсором конгресу з міжнародної участі “Радіологія в Україні”.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти