Оксана Сироїд, Олег Березюк та Тарас Пастух продовжують голодування біля будівлі АП в Києві - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Оксана Сироїд, Олег Березюк та Тарас Пастух продовжують голодування біля будівлі АП в Києві

(23.06.2017)
19 червня під час Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів Верховної Ради Олег Березюк оголосив про початок голодування. Березюк наголосив, що голодування він оголошує на підтримку львів'ян і на знак протесту проти “свавілля центральної влади в Україні у XXI столітті”.

Як відомо, напружена ситуація у Львові із вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького звалища з літа 2016 року триває. Міський голова Андрій Садовий неодноразово звертався по допомогу до керівників інших регіонів країни, однак більшість з них не мають можливості приймати додаткову кількість сміття через технічний стан полігонів.

12 червня міська рада Львова попросила керівництво області та України оголосити місто зоною надзвичайної екологічної ситуації через накопичення сміття.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти