Брифінг логістичної компанії BeFlexi в Одесі - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Брифінг логістичної компанії BeFlexi в Одесі

(28.09.2017)
Логістична компанія BeFlexi збільшує свою присутність в Україні внаслідок збільшення попиту на технологію перевезень флексітанками.


На тлі 280% -вого зростання використання технології перевезень флексітанками в Україні за останні два роки, компанія BeFlexi, світовий оператор перевезень за допомогою ємностей флексітанк і постачальник логістичних рішень, заснована підприємцем Сергієм Галиним, збільшує свою присутність і робить додатковий акцент на регіоні з метою задоволення попиту. Флексітанк - м'яка тара для перевезень безпечних наливних вантажів, яка поміщається в стандартний 20-ти футовий контейнер і революційним чином змінює місцевий логістичний ринок транспортування безпечних рідин.

Виступаючи на конференції в Одесі, яка проходила в рамках Міжнародної Виставки "Транс Експо Одеса 2017", Ангеліна Шепітко, менеджер з продажу BeFlexi в Україні, заявила: "Технологія перевезень флексітанками добре підходить для задоволення амбіцій галузі морських перевезень України, яка є найбільшою в цьому регіоні портовою адміністрацією і має великі плани на майбутнє. Так, за станом на червень 2017 року, Адміністрація морських портів України (АМПУ) заявила про плани виділити 3,9 млрд гривень на фінансування інфраструктурних проектів в морському секторі протягом 2017 року. До того ж, структура українського експорту вже традиційно показала збільшення обсягів перевалки продукції аграрного сектора. Це зерно - 19,6 мільйонів тонн (+20%) і рослинні олії - 2,9 мільйона тонн (+33,8). Ці цифри демонструють різноманітний попит ринку, для яких компанія BeFlexi готова запропонувати відповідні рішення".

Бізнес-модель компанії BeFlexi унікальна тим, що вона підтримує всю екосистему флекситанків. Завдяки своєму глобальному партнерству з SGS компанія надає професійну і безпечну установку, завантаження, розвантаження та допомогу в надзвичайних ситуаціях у 2000 місцях по всьому світу.

Зростаюча популярність використання флекситанків, головним чином, пов'язана зі зниженням часу на навантаження-розвантаження, екологічною безпекою їх застосування, яка дозволяє утилізувати або переробляти тару в кінцевих пунктах доставки, а також завдяки її загальної рентабельності. До того ж, флекситанки дозволяють транспортувати більше наливних вантажів в одному контейнері. Всі ці фактори сприяють тому, що дане економічно вигідне рішення для перевезення рідких вантажів стає все більш популярним, в порівнянні з подібними ємностями, такими як цистерни і бочки стандарту ISO. Очікується, що на глобальному рівні, до 2022 року обсяг транспортувань флексітанк досягне 922,3 мільйонів доларів.

Інформація про компанію:
BeFlexi
Компанія BeFlexi є світовим оператором в перевезеннях флексітанками і постачальником логістичних рішень. Глобально ми співпрацюємо з компанією SGS, світовим лідером в сфері послуг інспекції, експертизи, тестінгу і сертифікації. Разом ми надаємо ємності флексітанк і послуги з їх встановлення у 2000 точках по всьому світу, а також надаємо супровід в екстрених випадках. У своїй діяльності компанія оперує власними складами в 19 стратегічно важливих портах, де флекситанки зберігаються і доступні для використання на першу вимогу. Продукція компанії BeFlexi відповідає суворим галузевим стандартам, включаючи виробничі потужності, які сертифіковані ISO 9001-2000 та ISO22000.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти