Суд звільнив прикордонника Колмогорова з-під варти - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Суд звільнив прикордонника Колмогорова з-під варти

(06.11.2017)
Колмогорова обвинувачують у вбивстві пасажирки автомобіля, обстріляного нарядом прикордонників на блокпосту у Маріуполі 9 вересня 2014 року.

Того дня прикордонники побачили на березі моря автомобіль, який, як вони стверджують, подавав фарами сигнали в море. Прикордонники наказали водію машини зупинитися, але він не підкорився. Командир блокпоста наказав підлеглим стріляти. 9 прикордонників відкрили вогонь по авто, в якому перебувало подружжя з Маріуполя. Водій не постраждав, жінка загинула.

Приморський райсуд Маріуполя у листопаді 2016 року визнав винним у вбивстві жінки лише Колмогорова й засудив його до 13 років позбавлення волі. У лютому 2017 року Апеляційний суд Донецької області залишив вирок у силі.

6 листопада колегія суддів Вищого спеціального суду з розгляду кримінальних та цивільних справ задовольнила клопотання захисту прикордонника Сергія Колмогорова і відправила його справу на нове судове розслідування до Приморського районного суду Маріуполя. Також суд звільнив з-під варти самого Колмогорова.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти