Гала-шоу фестивалю дитячих та молодіжних циркових колективів «Зірки майбутнього» у Києві - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Гала-шоу фестивалю дитячих та молодіжних циркових колективів «Зірки майбутнього» у Києві

(15.11.2017)
14 листопада в Києві феєрично пройшло Гала-шоу IV циркового фестивалю дитячих та молодіжних колективів "Зірки майбутнього". Маленькі фіналісти фестивалю вражали своєю гнучкістю, майстерністю, артистизмом, зібраністю, граціозністю, за якими стоїть неймовірна праця і бажання творити.

Свої найкращі номери продемонстрували діти з різних міст України. Вік учасників від 5 до 18 років. У цьому році з величезної кількості заявок на участь у фестивалях було відібрано понад 400 осіб, а це 66 номерів циркових студій України. Зал постійно вибухав оплесками і криками «браво!», або ж навпаки завмирав, коли під куполом цирку без страховки показували свою майстерність юні артисти.

Відкрила Гала-шоу Камалія з величезним дитячим шоу і польотом під купол цирку, виконавши свій новий хіт «Fall off the earth». Слідом за її виступом Микола Кобзов привітав учасників та глядачів фестивалю.

У журі фестивалю були відомі українські та зарубіжні діячі цирку.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти