Відкриття першого в Україні магазину Under Armour в Києві - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Відкриття першого в Україні магазину Under Armour в Києві

(28.12.2017)
26 грудня 2017 року в ТРЦ Sky Mall відкрився перший в Україні спеціалізований роздрібний магазин Under Armour. Це стало можливим завдяки тому, що Група компаній партнерів MD Fashion стала офіційним дистриб'ютором бренду в країні.
Також, MD Fashion - офіційний дистриб'ютор Under Armour в Україні заявила про старт найяскравішої співпраці з дворазовим Олімпійським чемпіоном, дворазовим чемпіоном світу - Василем Ломаченко. Василь взяв участь в офіційній церемонії відкриття магазину, а також провів автограф і фото-сесію для відвідувачів ТРЦ Sky Mall.
На відміну від перерізання червоної стрічки на відкриття, для Under Armour стало традицією перерізати залізний ланцюг, що символізує сміливість, пристрасть і силу в подоланні будь-яких перешкод.
Запуск популярного серед спортсменів американського бренду і присутність улюбленого атлета викликало неймовірний ажіотаж у гостей торгово-розважального центру, бажаючих отримати автограф і пам'ятну фотографію.

Після автограф-сесії чемпіон приміряв на себе роль продавця і особисто зробив перший продаж в українському Under Armour.
Серед гостей на відкритті були присутні семиразовий чемпіон Європи зі стрибків у воду Ілля Кваша, екс-гравець збірної України Віталій Мандзюк, українська гімнастка Вікторія Мазур з чоловіком і багато інших спортсменів.

У 2018 році Василь Ломаченко візьме участь в бренд-комунікаціях, рекламних заходах і активностях, запланованих під егідою Under Armour.

"Ми неймовірно раді тому, що MD Fashion відкрила сьогодні свій перший Brand House Under Armour в Україні, - каже Клара Айсвірт, Генеральний менеджер бренду Under Armour в Україні. - Відкриття цього магазину вперше зробить можливим придбання високотехнологічної екіпіровки та продуктів з унікальним дизайном, що дозволить компанії реалізувати свою високу місію - надихати спортсменів усього світу на досягнення вищих результатів".

До кінця 2017 року MD Fashion відкриє два магазини, а в 2018 заплановано відкриття ще 10 магазинів на території України.
Перший «Бренд Хаус» Under Armour запропонував професійним спортсменам і любителям здорового активного способу життя колекцію сезону осінь-зима 2017.
Зосередивши свої основні зусилля на високих технологіях і дизайні продуктів, бренд розширює географію ринків збуту, що надихає і радує спортсменів з усього світу.
Спеціалізуючись на чоловічому, жіночому та дитячому спортивному екіпірування, магазин Under Armour формату Brand House представить актуальну лінійку продуктів, яка допомагає спортсменам виглядати і відчувати себе найкращим чином, сприяючи досягненню кращих результатів під час тренувань і виступів. З фокусом на інноваціях і сучасному дизайні, магазин Under Armour площею 230 м2, має можливості надання кращого сервісу, а клієнти отримують компетентні рекомендації по продуктах, які відповідають їх унікальним спортивним потребам.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти