Стрілянина в Києві: одна людина загинула, ще одна поранена - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Стрілянина в Києві: одна людина загинула, ще одна поранена

(29.01.2018)
29 січня у Шевченківському районі Києва застрелили чоловіка, ще одного поранили.

"О 12.12 на лінію 102 надійшла інформація про вогнепальне поранення чоловіка на вулиці Лагерна у Шевченківському районі. На місце направлено наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи головного і районного управлінь поліції та працівників кінологічної служби. Встановлюються всі обставини події, особовий склад орієнтований на розшук осіб, причетних до вбивства та поранення чоловіків", - повідомляла прес-служба поліції Києва.

Пізніше речник Головного управління Національної поліції України у м. Києві Оксана Блищик повідомила, що стрілянина в Києві сталася між охороною приміщення національної лотереї та сімома невідомими у чорній формі.

"Попередньо встановлено: у приміщенні національної лотереї перебувало п’ять представників приватної охоронної фірми та адміністратор, коли туди забігли семеро чоловіків у чорній формі. Між ними почалася бійка та пролунали кілька пострілів. Після цього невідомі у чорній формі розбіглися в різні сторони", - написала вона.

Блищик уточнила, що на місці загинув один з учасників стрілянини, іншого з вогнепальним пораненням у живіт "швидка" доставила у лікарню.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти