24 лютого в Києві відбудеться форум прогресивних людей «Україна може бути іншою» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

24 лютого в Києві відбудеться форум прогресивних людей «Україна може бути іншою»

(22.02.2018)
У суботу, 24 лютого, в Києві відбудеться форум прогресивних людей «Україна може бути іншою», під час якого громадські організації «СД Платформа» та «Інститут демократії та соціального прогресу» представлять спільні напрацювання щодо вирішення ключових проблем у політичній, економічній та соціальній сферах.

Про це під час прес-конференції в УНІАН повідомили організатори та експерти, які братимуть участь в заході.

«Ми хочемо анонсувати масштабний захід – Форум прогресивних людей, який вже відбудеться у цю суботу 24 лютого у Києві. Мета цього заходу: по-перше, об’єднати прогресивних людей, яким небайдужа подальша доля нашої країни. Також подискутувати, обговорити ключові проблемні моменти в політичній, економічній і соціальній сфері», - розповів експерт з політичних питань, засновник ГО «СД Платформа» Богдан Ференс.

Експерт з економічних питань «Інституту демократії та соціального прогресу» Ігор Ільтьо зазначив, що на участь у форумі вже отримано понад 400 заявок.

«Також дуже багато партнерських організацій, експертного середовища хочуть долучитися до цієї дискусії», - сказав експерт.

За його словами, на форум заявлено три теми: економіка, політика, соціальна сфера. Зокрема, заплановано три панельні дискусії, під час яких обговорюватимуть, якою може бути інша Україна і що для цього потрібно; чи може політика працювати на виборців, а не обранців; чи може економіка створювати блага для людей, а не для олігархів; чи може система соціального забезпечення орієнтуватись на гідне забезпечення, а не на щоденне виживання тощо.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти