Персони. Віктор Пилипишин. Пилипишину загрожує від трьох до шести років ув'язнення - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Персони. Віктор Пилипишин. Пилипишину загрожує від трьох до шести років ув'язнення

(25.06.2011)
25 червня 2011 р. прокуратура Києва закінчила досудове слідство у справі колишнього голови Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації Віктора Пилипишина.
Після того, як Пилипишин ознайомиться з матеріалами справи, її буде передано до суду. За ынформацією прокуратури Пилипишину загрожує від 3 до 6 років ув’язнення. Він підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України - перевищення влади або службових повноважень при передачі у приватну власність одному з товариств приміщень на проспекті Перемоги в столиці загальною площею понад 3220 кв. м, чим завдано збитку місту на суму понад 15 млн. грн. Приватній структурі було незаконно передано будівлю діючої вечірньої школи № 5, де до останнього часу проводилися заняття. Голосіївський районний суд Києва виніс ухвалу про затримання і доставку Пилипишина до суду для обрання йому запобіжного заходу – взяття під варту. Проте його не затримували, оскільки він перебував на лікуванні.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти