Прес-конференція в УНІАН на тему дебютної участі команди з України в престижному фестивалі World Bodypainting Festival - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Прес-конференція в УНІАН на тему дебютної участі команди з України в престижному фестивалі World Bodypainting Festival

(02.08.2018)
Україна зібрала рекордну кількість призових нагород на всесвітньо відомому фестивалі World Bodypainting Festival, перевершивши успіх більш досвідчених майстрів та привернувши увагу творчої спільноти з 50-ти країн світу.

Про це йшлося на прес-конференції в УНІАН, присвяченій дебюту української команди на фестивалі World Bodypainting Festival в Австрії, який щороку приймає більше 30 000 шанувальників боді-арт мистецтва.

«Фестиваль вважається засновником боді-арт мистецтва. Він починався з невеликого заходу, де кілька художників могли показати своє мистецтво для аудиторії на відкритому повітрі в парку. І сьогодні ми вже зустрічаємо 53 національності, які беруть участь в 12-ти категоріях», - сказав організатор World Bodypainting Festival Алекс Барендрегт.

«Дуже сильні роботи були представлені на фестивалі. Вперше у нас була присутня така велика група з України, вперше така сильна група виступила на фестивалі. І в принципі українська команда показала себе дуже високо з креативним макіяжем, дуже сильні візажисти приїхали брати участь», - додав Барендрегт.

Майстер візажист Яна Штепа зауважила, що до перемоги українську команду привела дружба. «Тому що ми підтримували один одного, ми були сильним тилом один для одного… Багато хто з нас брали участь в одній номінації, але в жодному випадку ми не були суперниками, ми були справжньою командою», - наголосила вона.

На прес-конференції моделі продемонстрували конкурсні роботи, за які отримали найвищі відзнаки від суддів та відвідувачів заходу.

У прес-конференції взяли участь: Олександр Васільєв (майстер боді-арту), Яна Штепа (майстер візажист), Юлія Михайлова (майстер візажист), Ольга Левицька (майстер візажист), Альона Семенець (майстер боді-арту), Ліка Макарідзе (майстер візажист), Вікторія Радченко (майстер візажист), Ганна Товмач (майстер перукар), Дарья Кушнір (майстер візажист), Галина Тіщенко (проект менеджер компанії Kodi Professional), Олена Глазкова (майстер перукар), Анна та Алекс Барендрегти (організатори World Bodypainting Festival).
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти