У Міжнародний день демократії Ірина Головатенко з командою підтримки провела зустріч у рамках праймеріз УКРОПу зі столичною громадою - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

У Міжнародний день демократії Ірина Головатенко з командою підтримки провела зустріч у рамках праймеріз УКРОПу зі столичною громадою

(17.09.2018)
У Міжнародний день демократії член партіі УКРОП, заступник голови Київського міського осередку партії, голова Солом'янської районної у місті Києві організації партії, учасниця президентських праймеріз Ірина Головатенко та команда її підтримки - Дмитро Шкрабатовський та Ерфан Кудусов провели зустріч зі столичною громадою. Захід був організований Солом‘янським, Подільським районними у м. Києві та Кримським республіканським осередками «УКРОП». Зустріч з учасницею праймеріз відвідали близько 400 киян.

Виступаючи перед присутніми, Ірина Головатенко зазначила, що праймеріз в Україні дає відповіді на запит суспільства на нові обличчя, формує нове покоління політиків з новою суттю і розумінням головної вимоги народу - невідкладні якісні зміни в країні в інтересах кожного громадянина.

"Наша зустріч була присвячена тому, щоб зайвий раз надихнути людей і показати, що нові обличчя - це не ті люди, які виглядають зовні інакше, а це люди зовсім інші за сутністю своєю, які не бояться брати на себе відповідальність і бути справжніми слугами народу. Я дуже рада, що прийняла для себе рішення брати участь у праймеріз. Я рада, що мене підтримали гідні чоловіки - голова столичного Подільського осередку партіі УКРОП Дмитро Шкрабатовський та керівник Кримського осередку партіі УКРОП Ерфан Кудусов. Я сподіваюсь, що наша діяльність йде на користь і партії нашій, і взагалі змінам в країні. Все це для того, щоб показати, що є дійсно люди, які готові будувати майбутнє вже сьогодні", - наголосила І. Головатенко.

Укропівка також розповіла, що під час своїх поїздок Україною в рамках праймеріз, вона побачила, що люди готові до спілкування, до дискусій, готові слухати.

"Вони сприймають праймеріз як новий процес, розуміють, що це дуже важливо, цікавляться. Цей демократичний процес - праймеріз, він на часі і суспільство готове до того, щоб зміни відбувались, готові бачити жінок в політиці. Саме тому я власним прикладом, своєю активною позицією і , особливо, участю у праймеріз доводжу, що жіноча тема в політиці тільки набирає обертів. В Україні зараз саме такий час, коли жіноче лідерство на підйомі. Українські жінки все активніше займаються громадською діяльністю, стають лідерами громадської думки".

Голова Подільського осередку партіі УКРОП Дмитро Шкрабатовський зазначив, що на сьогоднішній день в суспільстві запит на нові обличчя і особливо потрібно підтримувати жінок в політиці.

"Сьогодні є потреба у нових обличчях, є потреба змін в цій країні, бо скоро у нас країна перетвориться в одних пенсіонерів та бюрократів, тому потрібно щось у цій країні змінювати не лише для себе, але й для своїх дітей. Потрібно робити ставку на жінок в політиці. Тому що, наприклад, у тому ж парламенті Саудівської Аравії зараз більше жінок, ніж в парламенті України. Може тому і незахищені у нас люди, і соціальний блок у нас так погано працює. Ми командою проїхали майже усі обласні центри України, мали дуже цікаві зустрічі в рамках праймеріз. Людям цікаво спілкуватись із всією нашою командою - представниками столиці, а особливо з нашою учасницею праймеріз Іриною Головатенко: і як з політиком, і як з журналістом, і як з активісткою. У людей є запит на нові обличчя, і саме тому наші зустрічі викликали неабиякий інтерес у людей, як в регіонах, так і в Києві".

У свою чергу керівник Кримського осередку партіі УКРОП Ерфан Кудусов сказав наступне: "Люди хочуть нових облич, зацікавлені у тому, щоб у нас була рівність, у тому числі й гендерна. Людям цікаво бачити нові та молоді обличчя, котрі ще не були в політиці і, котрі можуть багато чого сказати і зробити. Я в команді з Іриною Головатенко тільки тому, що ми розділяємо спільні цінності - демократичні... В її особі я знайшов людину, яка розуміє проблеми Криму, проблеми кримських татар, переселенців, знає як деокупувати Крим. Вона - людина дії".

По завершенню зустрічі з учасницею президентських праймеріз всі охочі мали можливість переглянути цікавий спектакль.

Додатково.

Про початок президентських праймеріз в УКРОПі оголосили на черговому з’їзді партії, 3 березня 2018 року.
Наразі триває агітаційна компанія кандидатів в праймеріз регіонами України.

На з’їзді партії (орієнтовно у грудні 2018 року) УКРОП обере з претендентів-учасників праймеріз та офіційно затвердить свого кандидата від партії для участі у виборах президента України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти