А-Банк спільно з Mastercard презентували нову кредитну карту - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

А-Банк спільно з Mastercard презентували нову кредитну карту

(24.06.2019)
Унікальний додаток і карта з лімітом в 200 000 грн: А-Банк стає більш лояльним і технологічним.

А-Банк - це стабільний український банк, який пропонує повний спектр сучасних фінансових послуг фізичним та юридичним особам. Успішно працюючи на фінансовому ринку з 1992 року, він постійно розвивається, надаючи якісні і затребувані клієнтами банківські сервіси. За підсумками оцінки рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг», А-Банк має високу кредитоспроможність (uaA +), стабільний прогноз і високу надійність депозитів (4+).

Надійність банку і рівень обслуговування за станом на липень 2018 роки вже оцінили 1,3 млн клієнтів, 520 тисяч з яких є власниками активних кредитних карток. Щоб гарантувати оперативність і безпеку користування цими продуктами, А-Банк випускає їх на базі міжнародної платформи Mastercard, яка використовує передові технології захисту транзакцій. Взявши курс на технологічність, А-Банк продовжує співпрацю з Mastercard і презентує нову кредитну карту «Зелена».

Карта «Зелена» - це комплексний продукт банку, який не тільки об'єднав в собі всі можливості попередніх продуктів, але і істотно розширив їх. Як і всі банківські продукти, нова кредитка відрізняється високим захистом операцій, може використовуватися в платіжних терміналах світу, і обслуговується безкоштовно. Кожен клієнт зможе оформити її безкоштовно в лічені хвилини як у відділенні банку, так і самостійно онлайн через форму сайту.

Крім базових переваг, карта «Зелена» відкрила і абсолютно нові можливості:
• доступ до суми в 200 000 грн, які можна використовувати отримати без застави та поручителів;
• підвищений пільговий період, який становить 62 дня;
• cash-back до 20% на 2 обрані категорії.

Карта «Зелена» не тільки забезпечує більш широкі і вигідні перспективи для клієнтів, а й привертає увагу унікальним вертикальним дизайном. Дизайнери постаралися зробити його функціональним і виділили ребро картки кольором: це дозволяє легко знаходити її в загальній стопці кредиток.

Прагнучи стати більш технологічним і забезпечити зручність керування картами, А-Банк оновив додаток для iOS, і прогнозує швидкий випуск таких змін для Андроїд. Оновлений додаток А24 відрізняється не тільки абсолютно новим функціоналом управління, аналогів якому в Україні немає, але і пропонує більш широкий перелік операцій.

Дизайн додатка розроблений компанією Middleware, а для реалізації бекенда була використана технологія Corezoid Process Engine і Deepmemo Rules Engine.

Головні зміни в інтерфейсі додатку полягають в тому, що тепер керувати ним стало можна однією рукою. Щоб виконати операцію, користувачеві досить прокрутити великим пальцем барабан із запропонованими діями і обрати потрібну опцію. Верхня частина екрану містить всю інформацію про карти, і дозволяє клієнтам візуально контролювати її.

Намагаючись передбачити і виконати всі побажання клієнтів, А-Банк додав в додаток нові функції. Тепер користувачі зможуть одним рухом пальця перевести свою витрату в розстрочку і оплачувати її частинами. Крім того, існує функція «приведи друга», яка дозволяє знайомити друзів з телефонної книги з додатком і користуватися бонусами лояльності.

Крім оновленого додатку, А-Банк простягнув ще одну руку допомоги своїм клієнтам, оновивши свій контакт-центр. Він має простий номер, що легко запам'ятовується - 7776, і дозволяє в будь-який час отримати професійну та оперативну допомогу. До того ж до інформаційної функції, контакт-центр пропонує і практичну підтримку: за дорученням клієнта він може здійснювати платежі, змінювати секретні дані по картці та виконувати інші доручення.
А-Банк впевнений, що нові тенденції і обраний напрям розвитку призведе до зростання числа задоволених клієнтів і поліпшить якість їх обслуговування.






+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти