Пресконференція в УНІАН на тему: "Ошукані клієнти «Телетрейд» і колишні співробітники «Центру біржових технологій»: хроніка подій, матеріали, висновки" - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Пресконференція в УНІАН на тему: "Ошукані клієнти «Телетрейд» і колишні співробітники «Центру біржових технологій»: хроніка подій, матеріали, висновки"

(28.07.2020)
Ошукані клієнти біржового брокера «Телетрейд» закликають правоохоронні органи розслідувати факти шахрайства компанії

Ошукані клієнти також заявили, що компанії вдалося обдурити близько 97% своїх клієнтів.

Київ. 28 липня. УНІАН. Ініціативна група клієнтів компанії «Телетрейд», що надає послуги трейдингу на фінансових ринках, звинувачує компанію в шахрайстві і закликає правоохоронні органи порушити кримінальні справи проти «Телетрейд» і її керівників.

Про це клієнти компанії заявили на прес-конференції в УНІАН.

«Суть шахрайства полягає в тому, що «Телетрейд» відкриває фейкові рахунки на неіснуючих людей, малює на цих фейкових рахунках неіснуючі віртуальні гроші і встановлює на цих рахунках віртуальних роботів. Торговий робот торгує деякий час в плюс. До цього роботу підключаються сотні клієнтів з реальними грошима, і коли загальна сума депозитів підключених клієнтів доходить до мільйона або двох, програміст-шахрай «Телетрейд» відкриває збиткові угоди», - сказав один з клієнтів «Телетрейду» Вадим Кругляков.

За його словами, шахраї можуть отримати за одну таку операцію близько 500 тис. дол.

«За одну таку угоду вони можуть злити і привласнити в середньому до півмільйона доларів, а якщо сума депозитів підключених клієнтів 3-4 мільйони, то одна така угода може злити понад мільйон клієнтських грошей», - сказав Кругляков.

Також він зазначив, що «Телетрейд» і раніше використовував шахрайські схеми.

Він також підкреслив, що компанії вдалося обдурити близько 97% своїх клієнтів.

«Ще кілька років тому клієнтська база «Телетрейд» перевалила за мільйон. У кращому випадку близько 3% клієнтів зуміли забрати гроші вчасно, а 97%, як і ми, втратили все. Це близько мільйона ошуканих людей, а на сьогоднішні, я думаю, їх вже понад мільйон», - сказав Кругляков.

Також ошукані клієнти заявили, що сотні мільйонів доларів виводилися і продовжують виводитися шахраями з України в Росію через офшори і така діяльність компанії підриває українську економіку.

На прес-конференції в УНІАН присутні також інші ошукані клієнти «Телетрейду» і колишні співробітники «Центру біржових технологій» (ЦБТ), які відмовилися працювати з «Телетрейдом» після купівлі компанією ЦБТ.

Довідка УНІАН. Компанія «Телетрейд» надає інвесторам послуги на міжнародному фінансовому ринку, що включають доступ до торгівлі широким спектром різних фінансових інструментів. Веде діяльність на фінансових ринках понад 20 років.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти