Пресконференція в УНІАН: «Стан автотранспортної галузі України на грані економічного краху. Які термінові рішення повинна прийняти влада?» - Фотобанк УНІАН Фотобанк УНІАН

Пресконференція в УНІАН: «Стан автотранспортної галузі України на грані економічного краху. Які термінові рішення повинна прийняти влада?»

(14.09.2020)
Коротко про ситуацію. Галузь автомобільних пасажирських перевезень роками накопичувала невирішені проблемні питання, а органи влади, що мали нормативно забезпечувати її діяльність, не приймали необхідних змін до автотранспортного законодавства. Діюча влада також не вирішує проблеми галузі. Жодна з вимог Страйкового комітету АСМАП України, що були озвучені та передані представникам влади під час проведення попереджувальної акції у лютому цього року - не вирішені.

Під час пресконференції спікери обговорили наступні питання: про необхідність отримання додаткових квот дозволів на здійснення закордонних перевезень; про боротьбу з нелегальними перевезеннями; про стан професійної компетентності водіїв для зниження аварійності на автомобільних дорогах; про законодавче забезпечення підприємницької і професійної діяльності в автомобільній галузі та інші.

Учасники заходу анонсували проведення Всеукраїнського Форуму автомобілістів 8 жовтня 2020 року та оголосили основні вимоги до влади, щоб унеможливити зупинку всього автомобільного транспорту України.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти