Покупець вибирає кавун
                        Покупець вибирає кавун на одному із стихійних ринків у Херсоні, в суботу, 6 вересня 2008 р. Херсонські кавуни по праву вважаються найкращими по своїх смакових і лікувальних якостях. Ця ягода не має собі рівних в рослинному світі за змістом фолієвої кислоти, що бере активну участь в процесах кровотворення і впливає на збереження тонкої рівноваги хімічних процесів, що відбуваються в живому організмі. Сік і м’якоть кавуна - ефективний сечогінний і жовчогінний засіб. У м’якоті є фруктоза, що добре засвоюється діабетиками, азотні речовини, клітковина, мінеральні солі заліза, вітаміни В1, В2, З і РР, фолієва кислота, каротин. Кавуни корисні при подагрі, артриті, атеросклерозі, тому що їх клітковина сприяє виведенню з організму холестерину. Тривале вживання м’якоті виліковує хронічні гастрити. Фото Віталія Данильченка / УНІАН
                    
                    
                    
                        
                            - ID:
 
                            - #150481
 
                        
                                                
                            - Автор:
 
                            - Данильченко Віталій
 
                        
                        
                                                
                            - Місце зйомки:
 
                            - Україна / Херсон
 
                        
                                                
                            - Дата зйомки:
 
                            - 06.09.2008
 
                        
                        
                            - Макс. розмір:
 
                            -  1851x3008 px
 
                        
                        
                            - Перегляди:
 
                                                            - 943
 
                                                    
                        
                            - Скачування:
 
                            - 0
 
                        
                                                
                            - Ключові слова:
 
                            -