Покупці вибирають кавуни та дині
Покупці вибирають кавуни та дині на одному із стихійних ринків у Херсоні, в суботу, 6 вересня 2008 р. Херсонські кавуни по праву вважаються найкращими по своїх смакових і лікувальних якостях. Ця ягода не має собі рівних в рослинному світі за змістом фолієвої кислоти, що бере активну участь в процесах кровотворення і впливає на збереження тонкої рівноваги хімічних процесів, що відбуваються в живому організмі. Сік і м’якоть кавуна - ефективний сечогінний і жовчогінний засіб. У м’якоті є фруктоза, що добре засвоюється діабетиками, азотні речовини, клітковина, мінеральні солі заліза, вітаміни В1, В2, З і РР, фолієва кислота, каротин. Кавуни корисні при подагрі, артриті, атеросклерозі, тому що їх клітковина сприяє виведенню з організму холестерину. Тривале вживання м’якоті виліковує хронічні гастрити. Фото Віталія Данильченка / УНІАН
- ID:
- #150482
- Автор:
- Данильченко Віталій
- Місце зйомки:
- Україна / Херсон
- Дата зйомки:
- 06.09.2008
- Макс. розмір:
- 1761x2691 px
- Перегляди:
- 983
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-