https://images.unian.net/pb/001/thumb_files/h_190/182834.jpg Геча Чоловіки чистять свиню після обпалювання під час Фестивалю різників у с. Геча, (Берегівський район, Закарпатська обл.), в суботу, 31 січня 2009 р. Цього дня у фестивалі взяли участь 6 команд: 4 від Закарпаття та 2 - із сусідньої Угорщини. Під час свята, команди різників, окрім ознайомлення глядачів із народними традиціями різання свиней та обпалювання їх соломою, також готували угорські національні страви із свинини, а саме - кров’яну та печінкову гурки, квашену капусту з м’ясом, зельц, студень, копчене сало та ковбаски, шкварки. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Чоловіки чистять свиню після обпалювання

Чоловіки чистять свиню після обпалювання під час Фестивалю різників у с. Геча, (Берегівський район, Закарпатська обл.), в суботу, 31 січня 2009 р. Цього дня у фестивалі взяли участь 6 команд: 4 від Закарпаття та 2 - із сусідньої Угорщини. Під час свята, команди різників, окрім ознайомлення глядачів із народними традиціями різання свиней та обпалювання їх соломою, також готували угорські національні страви із свинини, а саме - кров’яну та печінкову гурки, квашену капусту з м’ясом, зельц, студень, копчене сало та ковбаски, шкварки. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#182834
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Геча
Дата зйомки:
31.01.2009
Макс. розмір:
3068x2181 px
Перегляди:
1159
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Свині Жанр. Село
Фестиваль м’ясників на Закарпатті
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти