Михайло Поплавський
Народний артист України, ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський демонструє настоянку ”Мамина кропива” під час прес-конференції на тему: “Україна на 62-му Канському кінофестивалі: як це було”, в Києві, у четвер, 28 травня 2009 р. Продукція групи компаній „ПетРус” - ТМ «Горілочка» і ТМ «Кропива» здобула гран-прі на Х Міжнародному дегустаційному конкурсі «United Vodka 2009». Про це стало відомо на урочистій церемонії нагородження переможців 20 травня, в Каннах, в рамках 62-го Каннського фестивалю. За оцінками членів журі ТМ «Горілочка» і ТМ «Кропива» (ТМ «Кропива» належить Поплавському) на сьогоднішній день за якісними параметрами складають реальну конкуренцію світовим горілкам. Також міжнародна асоціація «United Vodka» нагородила спеціальним кришталевим призом «За стабільну якість у виробництві горілки» ТОВ Золотоношський ЛГЗ „Златогор” - одне з підприємств, що входять до ГК «ПетрРс». Цього року на церемонії нагородження в Каннах українську делегацію представляли дизайнер Діана Дорожкіна, співачка Ірина Білик, танцор Дмитро Дікусар та ін. Х Міжнародний дегустаційний конкурс «United Vodka» відбувся в березні цього року в Бельгії в Остенді. Група компаній «ПетРус» - національна компанія-виробник алкогольної продукції і кондитерських виробів, існує на ринку України з 1992 р. «ПетРус» об’єднує в собі групу торговельно-промислових компаній різних сфер бізнесу - виробництво кондитерських виробів, алкогольних напоїв, сільськогосподарської продукції; складські послуги, дистрибуція косметики і продуктів харчування. Міжнародний дегустаційний конкурс «United Vodka» - престижний спеціалізований горілчаний конкурс, який проводиться з 2000 р. з метою визначення кращих алкогольних напоїв різних країн світу і інформування споживачів про якість продукції, представленої на ринку. Фото Володимира Гонтара / УНІАН
- ID:
- #208505
- Автор:
- Гонтар Володимир
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 28.05.2009
- Макс. розмір:
- 3168x1983 px
- Перегляди:
- 951
- Скачування:
- 1
- Ключові слова:
-