https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/318617.jpg Ужгород Кухарі готують глінтвейн під час завершення фестивалю ”Французька осінь” в Ужгороді, в суботу, 20 листопада 2010 р. Під час фестивалю, який проходив 20-21 листопада, винороби презентували від 7 до 15 сортів молодого вина врожаю 2010 року. Свою продукцію також продемонстрували пасічники, ремісники та умільці Західного регіону України. Паралельно із ”Закарпатським божоле” проходило закриття фестивалю ”Французька осінь”. В останній день ”Французької осені” гостей фестивалю пригощали їстівними каштанами, цибулевим супом та глінтвейном, приготованими у великих казанах. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Приготування глінтвейну

Кухарі готують глінтвейн під час завершення фестивалю ”Французька осінь” в Ужгороді, в суботу, 20 листопада 2010 р. Під час фестивалю, який проходив 20-21 листопада, винороби презентували від 7 до 15 сортів молодого вина врожаю 2010 року. Свою продукцію також продемонстрували пасічники, ремісники та умільці Західного регіону України. Паралельно із ”Закарпатським божоле” проходило закриття фестивалю ”Французька осінь”. В останній день ”Французької осені” гостей фестивалю пригощали їстівними каштанами, цибулевим супом та глінтвейном, приготованими у великих казанах. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#318617
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Ужгород
Дата зйомки:
20.11.2010
Макс. розмір:
2064x3256 px
Перегляди:
657
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти