Приготування глінтвейну
Кухарі готують глінтвейн під час завершення фестивалю ”Французька осінь” в Ужгороді, в суботу, 20 листопада 2010 р. Під час фестивалю, який проходив 20-21 листопада, винороби презентували від 7 до 15 сортів молодого вина врожаю 2010 року. Свою продукцію також продемонстрували пасічники, ремісники та умільці Західного регіону України. Паралельно із ”Закарпатським божоле” проходило закриття фестивалю ”Французька осінь”. В останній день ”Французької осені” гостей фестивалю пригощали їстівними каштанами, цибулевим супом та глінтвейном, приготованими у великих казанах. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #318623
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / Ужгород
- Дата зйомки:
- 20.11.2010
- Макс. розмір:
- 3456x2304 px
- Перегляди:
- 548
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-