Картопляні чіпси
Різновид Food On The Go (їжа на ходу) - картопляні чіпси. У результаті дослідів на тваринах було встановлено, що акриламід, який утворюється при приготуванні продуктів у фритюрі або на грилі, викликає злоякісні пухлини шлунка. Він завдає шкоди центральної та периферійної нервової системи. МОЗ, піклуючись про здоров’я підростаючого покоління, кілька років тому заборонив продавати в шкільних буфетах продукти, що містять різні синтетичні інгредієнти. Під «удар» потрапили чіпси, солоні горішки, сухарики, кока-кола і інші улюблені дитячі ласощі. Фото Володимира Гонтара / УНІАН
- ID:
- #327063
- Автор:
- Гонтар Володимир
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 14.01.2011
- Макс. розмір:
- 2500x1824 px
- Перегляди:
- 725
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-