Учасники фестивалю смажать свинячий окіст
Пара в українських національних костюмах смажать на вертелі свинячий окіст на Першому фестивалі свинини «Свято миргородської свині-2011» в Миргороді (Полтавська обл.), у суботу, 15 жовтня 2011 р. Фестиваль приурочено до 70-річчя офіційного визнання миргородської рябої окремою породою. Миргородська свиня була виведена в результаті схрещування українських свиней народної селекції з англійськими свинями, завезеними в XIX столітті в Полтавську обл. Організатори фестивалю вважають, що свято свинини поверне інтерес до смаку м'яса і сала традиційних українських порід свиней, яких витісняють західні породи, що вирощуються на біодобавках. За розрахунками організаторів, кожен гість фестивалю з'їсть від 200 г до 500 г готового м'яса і відвезе з собою колечко домашньої свинячої ковбаси. Фото Олега Журавльова / УНІАН
- ID:
- #375175
- Автор:
- Журавльов Олег
- Місце зйомки:
- Україна / Миргород
- Дата зйомки:
- 15.10.2011
- Макс. розмір:
- 5184x3456 px
- Перегляди:
- 1088
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-