https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/405811.jpg Київ Зліва направо: шеф-кухар ресторану «Спотикач» Олександр Мальцев, сатирик Вадим Мічковський (Дядько Жора), українська співачка Наталія Валевська, співак, народний артист України Іван Попович та народна артистка України Тамара Яценко під час презентації страв-переможців Всеукраїнського конкурсу «Смакуй, Країно!», які увійшли до «Національного меню України», в Києві, у п'ятницю, 30 березня 2012 р. Українці вибрали 10 улюблених блюд національної кухні, які увійдуть до меню, яке пропонуватимуть гостям Євро-2012 в ресторанах міст-господарів. До Національного меню увійшли: український борщ, запорізький капусник, сало з часником, холодець, деруни традиційні, домашня ковбаса, налісники з сиром, запечене порося з гречаною кашею, вареники з капустою і грибами, пиріг з яблуками. Як повідомляє офіційний сайт конкурсу на кращу українську страву "Смакуй, Країна!", всі 10 переможців увійдуть до переліку страв в ресторанах-партнерах проекту як Національне меню. Конкурс "Смакуй, Країна!" розпочався 15 лютого. Протягом місяця учасники надсилали рецепти страв, які вважали традиційними для української національної кухні. З них журі конкурсу визначило десятку найсмачніших з національного меню. Фото Анни Корбут / УНІАН

Учасники презентації страв-переможців конкурсу «Смакуй, Країно!»

Зліва направо: шеф-кухар ресторану «Спотикач» Олександр Мальцев, сатирик Вадим Мічковський (Дядько Жора), українська співачка Наталія Валевська, співак, народний артист України Іван Попович та народна артистка України Тамара Яценко під час презентації страв-переможців Всеукраїнського конкурсу «Смакуй, Країно!», які увійшли до «Національного меню України», в Києві, у п'ятницю, 30 березня 2012 р. Українці вибрали 10 улюблених блюд національної кухні, які увійдуть до меню, яке пропонуватимуть гостям Євро-2012 в ресторанах міст-господарів. До Національного меню увійшли: український борщ, запорізький капусник, сало з часником, холодець, деруни традиційні, домашня ковбаса, налісники з сиром, запечене порося з гречаною кашею, вареники з капустою і грибами, пиріг з яблуками. Як повідомляє офіційний сайт конкурсу на кращу українську страву "Смакуй, Країна!", всі 10 переможців увійдуть до переліку страв в ресторанах-партнерах проекту як Національне меню. Конкурс "Смакуй, Країна!" розпочався 15 лютого. Протягом місяця учасники надсилали рецепти страв, які вважали традиційними для української національної кухні. З них журі конкурсу визначило десятку найсмачніших з національного меню. Фото Анни Корбут / УНІАН

+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти