Наталія Валевська
Українська співачка Наталія Валевська тримає тарілку з поросям, запеченим з гречаною кашею, під час презентації страв-переможців Всеукраїнського конкурсу «Смакуй, Країно!», які увійшли до «Національного меню України», в Києві, у п'ятницю, 30 березня 2012 р. Українці вибрали 10 улюблених блюд національної кухні, які увійдуть до меню, яке пропонуватимуть гостям Євро-2012 в ресторанах міст-господарів. До Національного меню увійшли: український борщ, запорізький капусник, сало з часником, холодець, деруни традиційні, домашня ковбаса, налісники з сиром, запечене порося з гречаною кашею, вареники з капустою і грибами, пиріг з яблуками. Як повідомляє офіційний сайт конкурсу на кращу українську страву "Смакуй, Країна!", всі 10 переможців увійдуть до переліку страв в ресторанах-партнерах проекту як Національне меню. Конкурс "Смакуй, Країна!" розпочався 15 лютого. Протягом місяця учасники надсилали рецепти страв, які вважали традиційними для української національної кухні. З них журі конкурсу визначило десятку найсмачніших з національного меню. Фото Анни Корбут / УНІАН
- ID:
- #405818
- Автор:
- Корбут Анна
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 30.03.2012
- Макс. розмір:
- 3376x2532 px
- Перегляди:
- 644
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-