https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/407892.jpg Київ Дружина колишнього т.в.о. міністра оборони Валерія Іващенка Валентина під час оголошення вироку за звинуваченням Іващенка в зловживанні службовим положенням при підписанні плану санації держпідприємства Міноборони "Феодосійський судомеханічнний завод" (частина 2 статті 364 КК України (зловживання владою або службовим положенням)) в Печерському районному суді у Києві, у четвер, 12 квітня 2012 р. Колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка засуджено до 5 років позбавлення волі. Також, відповідно до вироку, Іващенко позбавлений другого рангу державного службовця і права посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності протягом трьох років. У вироку суд відзначив, що запобіжний Іващенку захід залишається без змін, тобто утримання під вартою, а термін перебування в слідчому ізоляторі з серпня 2010 року зараховується в строк покарання. Як наголошується у вироку, суд врахував пом'якшувальні обставини, зокрема, що раніше Іващенко не притягувався до кримінальної відповідальності, має державні нагороди, позитивно характеризується, а також має поганий стан здоров'я. Разом з тим суд залишив без розгляду цивільний позов Феодосійського судомехинічного заводу і зняв арешт з майна і грошей, які належать Іващенку. У той же час іншого підсудного, колишнього керівника санацією Феодосійського судомеханічного заводу Сергія Міхєєва засуджено до трьох років позбавлення волі з позбавленням права протягом трьох років посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності. Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури України 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу за звинуваченням Іващенка в зловживанні службовим положенням при підписанні плану санації Держпідприємства Міноборони “Феодосійський судомеханічний завод". Валерія Іващенка було затримано в серпні 2010 року. Відносно нього був обраний запобіжний захід – взяття під варту. Фото Володимира Гонтара / УНІАН В.Иващенко слушает приговор сидя, так как состояние здоровья не позволяет ему стоять.

Валентина Іващенко

Дружина колишнього т.в.о. міністра оборони Валерія Іващенка Валентина під час оголошення вироку за звинуваченням Іващенка в зловживанні службовим положенням при підписанні плану санації держпідприємства Міноборони "Феодосійський судомеханічнний завод" (частина 2 статті 364 КК України (зловживання владою або службовим положенням)) в Печерському районному суді у Києві, у четвер, 12 квітня 2012 р. Колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка засуджено до 5 років позбавлення волі. Також, відповідно до вироку, Іващенко позбавлений другого рангу державного службовця і права посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності протягом трьох років. У вироку суд відзначив, що запобіжний Іващенку захід залишається без змін, тобто утримання під вартою, а термін перебування в слідчому ізоляторі з серпня 2010 року зараховується в строк покарання. Як наголошується у вироку, суд врахував пом'якшувальні обставини, зокрема, що раніше Іващенко не притягувався до кримінальної відповідальності, має державні нагороди, позитивно характеризується, а також має поганий стан здоров'я. Разом з тим суд залишив без розгляду цивільний позов Феодосійського судомехинічного заводу і зняв арешт з майна і грошей, які належать Іващенку. У той же час іншого підсудного, колишнього керівника санацією Феодосійського судомеханічного заводу Сергія Міхєєва засуджено до трьох років позбавлення волі з позбавленням права протягом трьох років посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності. Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури України 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу за звинуваченням Іващенка в зловживанні службовим положенням при підписанні плану санації Держпідприємства Міноборони “Феодосійський судомеханічний завод". Валерія Іващенка було затримано в серпні 2010 року. Відносно нього був обраний запобіжний захід – взяття під варту. Фото Володимира Гонтара / УНІАН В.Иващенко слушает приговор сидя, так как состояние здоровья не позволяет ему стоять.

ID:
#407892
Автор:
Гонтар Володимир
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
12.04.2012
Макс. розмір:
3888x2592 px
Перегляди:
672
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Суд над Валерієм Іващенком
Валерія Іващенка засуджено до 5 років позбавлення волі. Сергія Міхєєва - до трьох.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти