https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/407905.jpg Київ Колишній керівний санацією Феодосійського судомеханічного заводу Сергій Міхєєв на лаві підсудних під час виголошення вироку йому як другому обвинуваченому в справі Валерія Іващенка про зловживання службовим положенням при підписанні плану санації держпідприємства Міноборони "Феодосійський судомеханічнний завод" (частина 2 статті 364 КК України (зловживання владою або службовим положенням)) в Печерському районному суді у Києві, у четвер, 12 квітня 2012 р. Колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка засуджено до 5 років позбавлення волі. Також, відповідно до вироку, Іващенко позбавлений другого рангу державного службовця і права посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності протягом трьох років. У вироку суд відзначив, що запобіжний Іващенку захід залишається без змін, тобто утримання під вартою, а термін перебування в слідчому ізоляторі з серпня 2010 року зараховується в строк покарання. Як наголошується у вироку, суд врахував пом'якшувальні обставини, зокрема, що раніше Іващенко не притягувався до кримінальної відповідальності, має державні нагороди, позитивно характеризується, а також має поганий стан здоров'я. Разом з тим суд залишив без розгляду цивільний позов Феодосійського судомехинічного заводу і зняв арешт з майна і грошей, які належать Іващенку. У той же час іншого підсудного, колишнього керівника санацією Феодосійського судомеханічного заводу Сергія Міхєєва засуджено до трьох років позбавлення волі з позбавленням права протягом трьох років посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності. Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури України 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу за звинуваченням Іващенка в зловживанні службовим положенням при підписанні плану санації Держпідприємства Міноборони “Феодосійський судомеханічний завод". Валерія Іващенка було затримано в серпні 2010 року. Відносно нього був обраний запобіжний захід – взяття під варту. Фото Володимира Гонтара / УНІАН В.Иващенко слушает приговор сидя, так как состояние здоровья не позволяет ему стоять.

Сергій Міхєєв на лаві підсудних

Колишній керівний санацією Феодосійського судомеханічного заводу Сергій Міхєєв на лаві підсудних під час виголошення вироку йому як другому обвинуваченому в справі Валерія Іващенка про зловживання службовим положенням при підписанні плану санації держпідприємства Міноборони "Феодосійський судомеханічнний завод" (частина 2 статті 364 КК України (зловживання владою або службовим положенням)) в Печерському районному суді у Києві, у четвер, 12 квітня 2012 р. Колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка засуджено до 5 років позбавлення волі. Також, відповідно до вироку, Іващенко позбавлений другого рангу державного службовця і права посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності протягом трьох років. У вироку суд відзначив, що запобіжний Іващенку захід залишається без змін, тобто утримання під вартою, а термін перебування в слідчому ізоляторі з серпня 2010 року зараховується в строк покарання. Як наголошується у вироку, суд врахував пом'якшувальні обставини, зокрема, що раніше Іващенко не притягувався до кримінальної відповідальності, має державні нагороди, позитивно характеризується, а також має поганий стан здоров'я. Разом з тим суд залишив без розгляду цивільний позов Феодосійського судомехинічного заводу і зняв арешт з майна і грошей, які належать Іващенку. У той же час іншого підсудного, колишнього керівника санацією Феодосійського судомеханічного заводу Сергія Міхєєва засуджено до трьох років позбавлення волі з позбавленням права протягом трьох років посідати організаційно-розпорядчі і адміністративно-господарські посади в установах, підприємствах всіх форм власності. Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури України 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу за звинуваченням Іващенка в зловживанні службовим положенням при підписанні плану санації Держпідприємства Міноборони “Феодосійський судомеханічний завод". Валерія Іващенка було затримано в серпні 2010 року. Відносно нього був обраний запобіжний захід – взяття під варту. Фото Володимира Гонтара / УНІАН В.Иващенко слушает приговор сидя, так как состояние здоровья не позволяет ему стоять.

ID:
#407905
Автор:
Гонтар Володимир
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
12.04.2012
Макс. розмір:
3093x2496 px
Перегляди:
559
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Суд над Валерієм Іващенком
Валерія Іващенка засуджено до 5 років позбавлення волі. Сергія Міхєєва - до трьох.
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти