https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/408548.jpg Євпаторія Фарбовані пасхальні яйця, в Євпаторії (Крим), у суботу, 14 квітня 2012 р. Паска — традиційне пригощання, що подається на Великдень. Це дріжджовий виріб різного ступеня сдобності і різний за величиною, але завжди високий. У католиків, окрім дріжджових пасок, готували й пісочні, так звані «баби». Робиться паска у формі циліндра з тіста, часто з родзинками, зверху прикрашається цукровою пудрою або глазур’ю. Паски разом із писанками освячують в церкві, а потім ними разговляются. Старовинна російська кухня знає близько двадцяти видів пасок. Людей, що випікали їх, називали кулічниками. Пекли паски з кислого здобного тіста на дріжджах. Додавали цукати, родзинки, горіхи, різні прянощі — «духи». Випікали паски в різних формах — в маленьких (пасочки) і великих (паски).Фото Олексія Сувірова / УНІАН

Пасхальна обрядова їжа - фарбовані яйця

Фарбовані пасхальні яйця, в Євпаторії (Крим), у суботу, 14 квітня 2012 р. Паска — традиційне пригощання, що подається на Великдень. Це дріжджовий виріб різного ступеня сдобності і різний за величиною, але завжди високий. У католиків, окрім дріжджових пасок, готували й пісочні, так звані «баби». Робиться паска у формі циліндра з тіста, часто з родзинками, зверху прикрашається цукровою пудрою або глазур’ю. Паски разом із писанками освячують в церкві, а потім ними разговляются. Старовинна російська кухня знає близько двадцяти видів пасок. Людей, що випікали їх, називали кулічниками. Пекли паски з кислого здобного тіста на дріжджах. Додавали цукати, родзинки, горіхи, різні прянощі — «духи». Випікали паски в різних формах — в маленьких (пасочки) і великих (паски).Фото Олексія Сувірова / УНІАН

ID:
#408548
Автор:
Сувіров Олексій
Місце зйомки:
Україна / Євпаторія
Дата зйомки:
14.04.2012
Макс. розмір:
3456x2304 px
Перегляди:
780
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Жанрові фото. Великдень Приготування Пасок в домашніх умовах Великдень 2012
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти