Курячі стегенця на рожні
Курячі стегенця на рожні під час проведення програми "Таємниця слов`янської кухні" у Центрі культури та історії Давньої Русі «Парк Київська Русь» у с. Копачів (Київська обл.), у вівторок, 1 травня 2012 р. На святі для відвідувачів були організовані майстер-класи з приготування «дружинного» кулешу та млинців. Крім того, пройшла дегустація старослов’янського напою – медовухи. Для дітей були організовані ігри та конкурси на дитячому майданчику, зокрема, конкурси, пов’язані з тематикою слов’янської кухні. Дорослі змогли випробувати себе на влучність у середньовічному тирі, переодягтися у княжій костюмерній у костюми жителів давнього Києва та вирушити на кінну прогулянку. Також на гостей Парку чекали пророкування від волхвині, майстер-клас з володіння середньовічною зброєю. Фото Олега Петрасюка / УНІАН
- ID:
- #411942
- Автор:
- Петрасюк Олег
- Місце зйомки:
- Україна / село Копачів
- Дата зйомки:
- 01.05.2012
- Макс. розмір:
- 3544x2592 px
- Перегляди:
- 726
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-