https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/411950.jpg село Копачів Порося на рожні під час проведення програми "Таємниця слов`янської кухні" у Центрі культури та історії Давньої Русі «Парк Київська Русь» у с. Копачів (Київська обл.), у вівторок, 1 травня 2012 р. На святі для відвідувачів були організовані майстер-класи з приготування «дружинного» кулешу та млинців. Крім того, пройшла дегустація старослов’янського напою – медовухи. Для дітей були організовані ігри та конкурси на дитячому майданчику, зокрема, конкурси, пов’язані з тематикою слов’янської кухні. Дорослі змогли випробувати себе на влучність у середньовічному тирі, переодягтися у княжій костюмерній у костюми жителів давнього Києва та вирушити на кінну прогулянку. Також на гостей Парку чекали пророкування від волхвині, майстер-клас з володіння середньовічною зброєю. Фото Олега Петрасюка / УНІАН

Порося на рожні

Порося на рожні під час проведення програми "Таємниця слов`янської кухні" у Центрі культури та історії Давньої Русі «Парк Київська Русь» у с. Копачів (Київська обл.), у вівторок, 1 травня 2012 р. На святі для відвідувачів були організовані майстер-класи з приготування «дружинного» кулешу та млинців. Крім того, пройшла дегустація старослов’янського напою – медовухи. Для дітей були організовані ігри та конкурси на дитячому майданчику, зокрема, конкурси, пов’язані з тематикою слов’янської кухні. Дорослі змогли випробувати себе на влучність у середньовічному тирі, переодягтися у княжій костюмерній у костюми жителів давнього Києва та вирушити на кінну прогулянку. Також на гостей Парку чекали пророкування від волхвині, майстер-клас з володіння середньовічною зброєю. Фото Олега Петрасюка / УНІАН

ID:
#411950
Автор:
Петрасюк Олег
Місце зйомки:
Україна / село Копачів
Дата зйомки:
01.05.2012
Макс. розмір:
3496x2358 px
Перегляди:
754
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Жанр. Їжа У парку "Київська Русь" пройшло свято "Традиції слов'янської кухні"
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти