https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/482001.jpg Івано-Франківськ Жінки читають рецепт грибної юшки, приготованої кухарем Юрієм Дорожівським, під час міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини, в Івано-Франківську, у суботу, 11 травня 2013 р. Місто Івано-Франківськ вперше став місцем проведення міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини. Під час фестивалю представники Словаччини, Румунії, Угорщини та України представили свої автентичні страви. Смакування страв чергувалося з конкурсами на знання географії, історії, фольклору та кулінарних традицій країн-учасниць фестивалю. Своєрідним рекордом стало приготування 201 літра карпатської грибної юшки. Фото Тараса Кашуби / УНІАН

Відвідувачі фестивалю читають рецепт грибної юшки

Жінки читають рецепт грибної юшки, приготованої кухарем Юрієм Дорожівським, під час міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини, в Івано-Франківську, у суботу, 11 травня 2013 р. Місто Івано-Франківськ вперше став місцем проведення міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини. Під час фестивалю представники Словаччини, Румунії, Угорщини та України представили свої автентичні страви. Смакування страв чергувалося з конкурсами на знання географії, історії, фольклору та кулінарних традицій країн-учасниць фестивалю. Своєрідним рекордом стало приготування 201 літра карпатської грибної юшки. Фото Тараса Кашуби / УНІАН

ID:
#482001
Автор:
Кашуба Тарас
Місце зйомки:
Україна / Івано-Франківськ
Дата зйомки:
11.05.2013
Макс. розмір:
2600x1733 px
Перегляди:
401
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти