Кухар Юрій Дорожівський готує грибну юшку
Кухар Юрій Дорожівський готує грибну юшку під час міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини, в Івано-Франківську, у суботу, 11 травня 2013 р. Місто Івано-Франківськ вперше став місцем проведення міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини. Під час фестивалю представники Словаччини, Румунії, Угорщини та України представили свої автентичні страви. Смакування страв чергувалося з конкурсами на знання географії, історії, фольклору та кулінарних традицій країн-учасниць фестивалю. Своєрідним рекордом стало приготування 201 літра карпатської грибної юшки. Фото Тараса Кашуби / УНІАН
- ID:
- #482003
- Автор:
- Кашуба Тарас
- Місце зйомки:
- Україна / Івано-Франківськ
- Дата зйомки:
- 11.05.2013
- Макс. розмір:
- 2065x2600 px
- Перегляди:
- 727
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-