https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/482003.jpg Івано-Франківськ Кухар Юрій Дорожівський готує грибну юшку під час міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини, в Івано-Франківську, у суботу, 11 травня 2013 р. Місто Івано-Франківськ вперше став місцем проведення міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини. Під час фестивалю представники Словаччини, Румунії, Угорщини та України представили свої автентичні страви. Смакування страв чергувалося з конкурсами на знання географії, історії, фольклору та кулінарних традицій країн-учасниць фестивалю. Своєрідним рекордом стало приготування 201 літра карпатської грибної юшки. Фото Тараса Кашуби / УНІАН

Кухар Юрій Дорожівський готує грибну юшку

Кухар Юрій Дорожівський готує грибну юшку під час міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини, в Івано-Франківську, у суботу, 11 травня 2013 р. Місто Івано-Франківськ вперше став місцем проведення міжнародного фестивалю Карпатської кулінарної спадщини. Під час фестивалю представники Словаччини, Румунії, Угорщини та України представили свої автентичні страви. Смакування страв чергувалося з конкурсами на знання географії, історії, фольклору та кулінарних традицій країн-учасниць фестивалю. Своєрідним рекордом стало приготування 201 літра карпатської грибної юшки. Фото Тараса Кашуби / УНІАН

ID:
#482003
Автор:
Кашуба Тарас
Місце зйомки:
Україна / Івано-Франківськ
Дата зйомки:
11.05.2013
Макс. розмір:
2065x2600 px
Перегляди:
727
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти