Тібор Бойтор та Тібор Мандич
Шеф-кухар Тібор Бойтор, праворуч, та кухар Тібор Мандич, члени Королівського Аматорського Клубу Кухарів (Угорщина) готують бограч-гуляш (гуляш у казанку) під час 50-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2013", у Берегові (Закарпатська обл.), у неділю, 29 вересня 2013 р. Цього дня під час фестивалю угорські кухарі зварили 2037 літрів гуляшу. Рекорд було зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #506234
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / Берегово
- Дата зйомки:
- 29.09.2013
- Макс. розмір:
- 5184x3456 px
- Перегляди:
- 368
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-