https://images.unian.net/pb/005/thumb_files/h_190/506239.jpg Берегово Шеф-кухар Тібор Бойтор, праворуч, та кухар Іштван Бодор, члени Королівського Аматорського Клубу Кухарів (Угорщина) готують бограч-гуляш (гуляш у казанку) під час 50-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2013", у Берегові (Закарпатська обл.), у неділю, 29 вересня 2013 р. Цього дня під час фестивалю угорські кухарі зварили 2037 літрів гуляшу. Рекорд було зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Тібор Бойтор та Іштван Бодор

Шеф-кухар Тібор Бойтор, праворуч, та кухар Іштван Бодор, члени Королівського Аматорського Клубу Кухарів (Угорщина) готують бограч-гуляш (гуляш у казанку) під час 50-го міжнародного фестивалю "Bereg Fest 2013", у Берегові (Закарпатська обл.), у неділю, 29 вересня 2013 р. Цього дня під час фестивалю угорські кухарі зварили 2037 літрів гуляшу. Рекорд було зафіксовано представником Національного реєстру рекордів України. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#506239
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Берегово
Дата зйомки:
29.09.2013
Макс. розмір:
5184x3456 px
Перегляди:
384
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти