Випічка самси
FILE Кримський татарин виготовляє самсу в с. Роднікове (Сімферопольський р-н, Крим), в середу, 30 листопада 2006 р. Самса (узб. сомса таджикск. сомбуса) пиріжки трикутної форми в узбецькій і в таджицькій кухнях з начинкою із рубаного м’яса (переважно баранини) і лука. Тісто для самси завжди прісне, листкове. До самси може служити приправою столовий оцет. Самса випікається в тандирі. 12 жовтня 2007 р. завершується священний місяць Рамадан (Рамадан (Рамазан) названий на честь дев’ятого місяця мусульманського календаря. Місяць Рамадан є одним з найпочесніших у мусульман і вимагає строгого дотримання посту) і наступає одне з двох крупних свят Ісламу, свято, що називається, Ураза-байрам. Фото Олексія Сувірова / УНІАН
- ID:
- #85932
- Автор:
- Сувіров Олексій
- Місце зйомки:
- Україна / село Роднікове
- Дата зйомки:
- 30.11.2005
- Макс. розмір:
- 1336x2004 px
- Перегляди:
- 1000
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-