Випічка самси
FILE Кримський татарин кладе готову самсу в с. Роднікове (Сімферопольський р-н, Крим), в середу, 30 листопада 2006 р. Самса (узб. сомса таджикск. сомбуса) пиріжки трикутної форми в узбецькій і в таджицькій кухнях з начинкою із рубаного м’яса (переважно баранини) і лука. Тісто для самси завжди прісне, листкове. До самси може служити приправою столовий оцет. 12 жовтня 2007 р. завершується священний місяць Рамадан (Рамадан (Рамазан) названий на честь дев’ятого місяця мусульманського календаря. Місяць Рамадан є одним з найпочесніших у мусульман і вимагає строгого дотримання посту) і наступає одне з двох крупних свят Ісламу, свято, що називається, Ураза-байрам. Фото Олексія Сувірова / УНІАН
- ID:
- #85941
- Автор:
- Сувіров Олексій
- Місце зйомки:
- Україна / село Роднікове
- Дата зйомки:
- 30.11.2005
- Макс. розмір:
- 1336x2012 px
- Перегляди:
- 1023
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-