Учасники прес-конференції дегустують страви зі шкільного меню
Учасники прес-конференції дегустують страви зі шкільного меню під час прес-конференції щодо проміжних підсумків проекту "Нове шкільне харчування", у Києві, 6 лютого 2019 р. Цього дня було презентовано "Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах". Зокрема, суп овочевий "Авголемоно", салат "Табуле" з буряка, курячі нагетси та соус каркаде, чай з липи. Фото Гонтар Володимир / УНІАН
- ID:
- #868399
- Автор:
- Гонтар Володимир
- Місце зйомки:
- Україна / Київ
- Дата зйомки:
- 06.02.2019
- Макс. розмір:
- 5184x3456 px
- Перегляди:
- 45
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-