https://images.unian.net/pb/008/thumb_files/h_190/868399.jpg Київ Учасники прес-конференції дегустують страви зі шкільного меню під час прес-конференції щодо проміжних підсумків проекту "Нове шкільне харчування", у Києві, 6 лютого 2019 р. Цього дня було презентовано "Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах". Зокрема, суп овочевий "Авголемоно", салат "Табуле" з буряка, курячі нагетси та соус каркаде, чай з липи. Фото Гонтар Володимир / УНІАН

Учасники прес-конференції дегустують страви зі шкільного меню

Учасники прес-конференції дегустують страви зі шкільного меню під час прес-конференції щодо проміжних підсумків проекту "Нове шкільне харчування", у Києві, 6 лютого 2019 р. Цього дня було презентовано "Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах". Зокрема, суп овочевий "Авголемоно", салат "Табуле" з буряка, курячі нагетси та соус каркаде, чай з липи. Фото Гонтар Володимир / УНІАН

ID:
#868399
Автор:
Гонтар Володимир
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
06.02.2019
Макс. розмір:
5184x3456 px
Перегляди:
45
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти