https://images.unian.net/pb/008/thumb_files/h_190/868401.jpg Київ Фуд-продюсер Ірина Рудневська тримає страви зі шкільного меню на підносі під час прес-конференції щодо проміжних підсумків проекту "Нове шкільне харчування", у Києві, 6 лютого 2019 р. Цього дня був презентований "Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах". Зокрема, суп овочевий "Авголемоно", салат "Табуле" з буряка, курячі нагетси та соус каркаде, чай з липи. Фото Гонтар Володимир / УНІАН

Ірина Рудневська

Фуд-продюсер Ірина Рудневська тримає страви зі шкільного меню на підносі під час прес-конференції щодо проміжних підсумків проекту "Нове шкільне харчування", у Києві, 6 лютого 2019 р. Цього дня був презентований "Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах". Зокрема, суп овочевий "Авголемоно", салат "Табуле" з буряка, курячі нагетси та соус каркаде, чай з липи. Фото Гонтар Володимир / УНІАН

ID:
#868401
Автор:
Гонтар Володимир
Місце зйомки:
Україна / Київ
Дата зйомки:
06.02.2019
Макс. розмір:
5184x3456 px
Перегляди:
90
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Тиждень у фотографіях. 4-10 лютого 2019 р. Нове шкільне меню було запропоновано під час прес-конференції щодо підсумків проекту "Нове шкільне харчування" у Києві
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти