https://images.unian.net/pb/009/thumb_files/h_190/943595.JPG Івано-Франківськ Шеф-кухар Анатолій Ларчев смажить шкварки для баношу, в Івано-Франківську, 11 січня 2020 р. В Івано-Франківську зварили 1420 літрів баношу і встановили новий рекорд України. Загалом для приготування гуцульської страви витратили: 450 літрів молока, 60 пачок масла, 240 кг сметани, 500 літрів води, 300 кг каші, 80 кг м'яса та 40 кг бринзи. Фото Кашуба Тарас / УНІАН

Анатолій Ларчев смажить шкварки для баношу

Шеф-кухар Анатолій Ларчев смажить шкварки для баношу, в Івано-Франківську, 11 січня 2020 р. В Івано-Франківську зварили 1420 літрів баношу і встановили новий рекорд України. Загалом для приготування гуцульської страви витратили: 450 літрів молока, 60 пачок масла, 240 кг сметани, 500 літрів води, 300 кг каші, 80 кг м'яса та 40 кг бринзи. Фото Кашуба Тарас / УНІАН

ID:
#943595
Автор:
Кашуба Тарас
Місце зйомки:
Україна / Івано-Франківськ
Дата зйомки:
11.01.2020
Макс. розмір:
3000x2114 px
Перегляди:
15
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти