Анатолій Ларчев готує глінтвейн
Шеф-кухар Анатолій Ларчев готує глінтвейн, в Івано-Франківську, 11 січня 2020 р. В Івано-Франківську зварили 1420 літрів баношу і встановили новий рекорд України. Загалом для приготування гуцульської страви витратили: 450 літрів молока, 60 пачок масла, 240 кг сметани, 500 літрів води, 300 кг каші, 80 кг м'яса та 40 кг бринзи. Фото Кашуба Тарас / УНІАН
- ID:
- #943598
- Автор:
- Кашуба Тарас
- Місце зйомки:
- Україна / Івано-Франківськ
- Дата зйомки:
- 11.01.2020
- Макс. розмір:
- 2000x3000 px
- Перегляди:
- 24
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-