Члени журі дегустують конкурсні страви
Члени журі дегустують страви з риби, представлені на II конкурсі професійних кухарів ”Львівська пательня”, у Львові, в понеділок, 21 гурдня 2009 р. Кращим кухарем Львова стала Христина Плюта зі стравою ”Морське тріо”. Друге місце зайняла Оксана Корінь зі стравою ”Роті рибне під соусом ”Робер-карамель”, третє - Роман Щурко зі стравою ”Форель, фарширована грибним суфле”. Переможниця змагання отримала від організаторів 5 000 грн. Фіналісти, що посіли друге та третє місце, -- 3500 та 2500 грн. відповідно. Журі обирало кращого кухаря за такими критеріями: техніка роботи з продуктами, смакові якості приготовленої страви та її оформлення. Фото УНІАН
- ID:
- #252009
- Автор:
- Кравс Євгеній
- Місце зйомки:
- Україна / Львів
- Дата зйомки:
- 21.12.2009
- Макс. розмір:
- 2598x1740 px
- Перегляди:
- 936
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-