https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/252012.jpg Львів Офіціантка тримає в руках конкурсну страву з риби під назвою "Форель річкова під соусом зі шпинату", приготовлену учасником II конкурсу професійних кухарів ”Львівська пательня” Олегом Яковлевим, у Львові, в понеділок, 21 гурдня 2009 р. Кращим кухарем Львова стала Христина Плюта зі стравою ”Морське тріо”. Друге місце зайняла Оксана Корінь зі стравою ”Роті рибне під соусом ”Робер-карамель”, третє - Роман Щурко зі стравою ”Форель, фарширована грибним суфле”. Переможниця змагання отримала від організаторів 5 000 грн. Фіналісти, що посіли друге та третє місце, -- 3500 та 2500 грн. відповідно. Журі обирало кращого кухаря за такими критеріями: техніка роботи з продуктами, смакові якості приготовленої страви та її оформлення. Фото УНІАН

Олег Яковлев

Офіціантка тримає в руках конкурсну страву з риби під назвою "Форель річкова під соусом зі шпинату", приготовлену учасником II конкурсу професійних кухарів ”Львівська пательня” Олегом Яковлевим, у Львові, в понеділок, 21 гурдня 2009 р. Кращим кухарем Львова стала Христина Плюта зі стравою ”Морське тріо”. Друге місце зайняла Оксана Корінь зі стравою ”Роті рибне під соусом ”Робер-карамель”, третє - Роман Щурко зі стравою ”Форель, фарширована грибним суфле”. Переможниця змагання отримала від організаторів 5 000 грн. Фіналісти, що посіли друге та третє місце, -- 3500 та 2500 грн. відповідно. Журі обирало кращого кухаря за такими критеріями: техніка роботи з продуктами, смакові якості приготовленої страви та її оформлення. Фото УНІАН

ID:
#252012
Автор:
Кравс Євгеній
Місце зйомки:
Україна / Львів
Дата зйомки:
21.12.2009
Макс. розмір:
2352x1561 px
Перегляди:
843
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти