https://images.unian.net/pb/003/thumb_files/h_190/329545.jpg Геча Учасники V-го міжнародного фестивалю різників обробляють тушу свині у с. Геча (Берегівський р-н, Закарпатська обл.), в суботу, 29 січня 2011 р. У V-му фестивалі різників взяли участь 17 команд м'ясників з багатьох районів області, а також команди з Сербії та Угорщини. Гості фестивалю мали можливість спробувати більше десятка традиційних закарпатських та угорських страв з м'яса щойно забитих свиней. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Забій та оброблення туші свині

Учасники V-го міжнародного фестивалю різників обробляють тушу свині у с. Геча (Берегівський р-н, Закарпатська обл.), в суботу, 29 січня 2011 р. У V-му фестивалі різників взяли участь 17 команд м'ясників з багатьох районів області, а також команди з Сербії та Угорщини. Гості фестивалю мали можливість спробувати більше десятка традиційних закарпатських та угорських страв з м'яса щойно забитих свиней. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#329545
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / Геча
Дата зйомки:
29.01.2011
Макс. розмір:
3705x2848 px
Перегляди:
1774
Скачування:
0
Ключові слова:

Теми з фото

Свині V-й фестиваль різників на Закарпатті
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти