Забій та оброблення туші свині
Учасники V-го міжнародного фестивалю різників обробляють тушу свині у с. Геча (Берегівський р-н, Закарпатська обл.), в суботу, 29 січня 2011 р. У V-му фестивалі різників взяли участь 17 команд м'ясників з багатьох районів області, а також команди з Сербії та Угорщини. Гості фестивалю мали можливість спробувати більше десятка
традиційних закарпатських та угорських страв з м'яса щойно забитих свиней. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #329546
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / Геча
- Дата зйомки:
- 29.01.2011
- Макс. розмір:
- 4172x2781 px
- Перегляди:
- 1675
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-