Ковбаса і м'ясна продукція
Голова свині та свіжі ковбаси висять над прилавком під час V-го міжнародного фестивалю свині у с. Геча (Берегівський р-н, Закарпатська обл.), в суботу, 29 січня 2011 р. У V-му фестивалі різників взяли участь 17 команд м'ясників з багатьох районів області, а також команди з Сербії та Угорщини. Гості фестивалю мали можливість спробувати більше десятка
традиційних закарпатських та угорських страв з м'яса щойно забитих свиней. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #329558
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / Геча
- Дата зйомки:
- 29.01.2011
- Макс. розмір:
- 4272x2565 px
- Перегляди:
- 957
- Скачування:
- 1
- Ключові слова:
-