https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/470240.jpg Львів Відбивні (карменадлі) з грибною підливою, приготовані під час гастрономічної дуелі між чотирма кухарями з України та Польщі в рамках форуму "Галицька кухня", у Львові, в середу, 13 березня 2013 р. У цей день у Львові стартував Перший міжнародний форум "Галицька кухня", в рамках якого відбулася гастрономічна дуель між чотирма кухарями з України та Польщі. Українську сторону Галичини представляли кухарі двох ресторанів Львова і Тернополя - Ігор Масний та Ігор Загородний. З польського боку участь взяли краківські кухарі Бартоломей Овчарек та Павел Войтига. Готували вони дві страви: помідоровий суп (зупу) і відбивні (карменадлі) з грибною підливою. Крім цього, відбулася дискусія щодо галицької кухні, в якій взяли участь письменник Юрій Винничук, професор Польської академії смаку, шеф-кухар ресторану Дубенського замку, переможець світових кулінарних конкурсів Януш Пира та засновник і директор «Музею ідей» та ресторану «Трапезна» Олесь Дзиндра. У якості почесних гостей форуму Львів відвідали відомий у всьому світі кулінар доктор Роман Давід Таубер та авторка 47 кулінарних книжок Ганна Шимандерска. Фото УНІАН

Відбивні (карменадлі) з грибною підливою

Відбивні (карменадлі) з грибною підливою, приготовані під час гастрономічної дуелі між чотирма кухарями з України та Польщі в рамках форуму "Галицька кухня", у Львові, в середу, 13 березня 2013 р. У цей день у Львові стартував Перший міжнародний форум "Галицька кухня", в рамках якого відбулася гастрономічна дуель між чотирма кухарями з України та Польщі. Українську сторону Галичини представляли кухарі двох ресторанів Львова і Тернополя - Ігор Масний та Ігор Загородний. З польського боку участь взяли краківські кухарі Бартоломей Овчарек та Павел Войтига. Готували вони дві страви: помідоровий суп (зупу) і відбивні (карменадлі) з грибною підливою. Крім цього, відбулася дискусія щодо галицької кухні, в якій взяли участь письменник Юрій Винничук, професор Польської академії смаку, шеф-кухар ресторану Дубенського замку, переможець світових кулінарних конкурсів Януш Пира та засновник і директор «Музею ідей» та ресторану «Трапезна» Олесь Дзиндра. У якості почесних гостей форуму Львів відвідали відомий у всьому світі кулінар доктор Роман Давід Таубер та авторка 47 кулінарних книжок Ганна Шимандерска. Фото УНІАН

ID:
#470240
Автор:
Кравс Євгеній
Місце зйомки:
Україна / Львів
Дата зйомки:
13.03.2013
Макс. розмір:
2835x2297 px
Перегляди:
658
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти