Відбивні (карменадлі) з грибною підливою
Відбивні (карменадлі) з грибною підливою, приготовані під час гастрономічної дуелі між чотирма кухарями з України та Польщі в рамках форуму "Галицька кухня", у Львові, в середу, 13 березня 2013 р. У цей день у Львові стартував Перший міжнародний форум "Галицька кухня", в рамках якого відбулася гастрономічна дуель між чотирма кухарями з України та Польщі. Українську сторону Галичини представляли кухарі двох ресторанів Львова і Тернополя - Ігор Масний та Ігор Загородний. З польського боку участь взяли краківські кухарі Бартоломей Овчарек та Павел Войтига. Готували вони дві страви: помідоровий суп (зупу) і відбивні (карменадлі) з грибною підливою. Крім цього, відбулася дискусія щодо галицької кухні, в якій взяли участь письменник Юрій Винничук, професор Польської академії смаку, шеф-кухар ресторану Дубенського замку, переможець світових кулінарних конкурсів Януш Пира та засновник і директор «Музею ідей» та ресторану «Трапезна» Олесь Дзиндра. У якості почесних гостей форуму Львів відвідали відомий у всьому світі кулінар доктор Роман Давід Таубер та авторка 47 кулінарних книжок Ганна Шимандерска. Фото УНІАН
- ID:
- #470243
- Автор:
- Кравс Євгеній
- Місце зйомки:
- Україна / Львів
- Дата зйомки:
- 13.03.2013
- Макс. розмір:
- 2835x1948 px
- Перегляди:
- 1034
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-