https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/470241.jpg Львів Гості форуму "Галицька кухня" дегустують страви, приготовані під час гастрономічної дуелі між чотирма кухарями з України та Польщі, у Львові, в середу, 13 березня 2013 р. У цей день у Львові стартував Перший міжнародний форум "Галицька кухня", в рамках якого відбулася гастрономічна дуель між чотирма кухарями з України та Польщі. Українську сторону Галичини представляли кухарі двох ресторанів Львова і Тернополя - Ігор Масний та Ігор Загородний. З польського боку участь взяли краківські кухарі Бартоломей Овчарек та Павел Войтига. Готували вони дві страви: помідоровий суп (зупу) і відбивні (карменадлі) з грибною подливою. Крім цього, відбулася дискусія щодо галицької кухні, в якій взяли участь письменник Юрій Винничук, професор Польської академії смаку, шеф-кухар ресторану Дубенського замку, переможець світових кулінарних конкурсів Януш Пира та засновник і директор «Музею ідей» та ресторану «Трапезна» Олесь Дзиндра. У якості почесних гостей форуму Львів відвідали відомий у всьому світі кулінар доктор Роман Давід Таубер та авторка 47 кулінарних книжок Ганна Шимандерска. Фото УНІАН

Гості форуму дегустують страви

Гості форуму "Галицька кухня" дегустують страви, приготовані під час гастрономічної дуелі між чотирма кухарями з України та Польщі, у Львові, в середу, 13 березня 2013 р. У цей день у Львові стартував Перший міжнародний форум "Галицька кухня", в рамках якого відбулася гастрономічна дуель між чотирма кухарями з України та Польщі. Українську сторону Галичини представляли кухарі двох ресторанів Львова і Тернополя - Ігор Масний та Ігор Загородний. З польського боку участь взяли краківські кухарі Бартоломей Овчарек та Павел Войтига. Готували вони дві страви: помідоровий суп (зупу) і відбивні (карменадлі) з грибною подливою. Крім цього, відбулася дискусія щодо галицької кухні, в якій взяли участь письменник Юрій Винничук, професор Польської академії смаку, шеф-кухар ресторану Дубенського замку, переможець світових кулінарних конкурсів Януш Пира та засновник і директор «Музею ідей» та ресторану «Трапезна» Олесь Дзиндра. У якості почесних гостей форуму Львів відвідали відомий у всьому світі кулінар доктор Роман Давід Таубер та авторка 47 кулінарних книжок Ганна Шимандерска. Фото УНІАН

ID:
#470241
Автор:
Кравс Євгеній
Місце зйомки:
Україна / Львів
Дата зйомки:
13.03.2013
Макс. розмір:
2835x2148 px
Перегляди:
358
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти