https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/482413.jpg Запорізька область Президент України Віктор Янукович, ліворуч, та український бізнесмен, власник групи СКМ Рінат Ахметов під час урочистого відкриття нової агломераційної машини з ефективною системою очищення газів на металургійному комбінаті "Запоріжсталь", в четвер, 16 травня 2013 р. Установка устаткування, призначеного для спікання рудної дрібниці і концентратів, проведена в рамках докорінної модернізації "Запоріжсталь", розпочатої в 2012 р. після придбання контрольного пакета акцій групою "Метінвест", що входить в структуру СКМ. Як передбачається, нова агломашина дозволить скоротити викиди комбінату в атмосферу на 10%. Фото УНІАН.

Віктор Янукович і Рінат Ахметов

Президент України Віктор Янукович, ліворуч, та український бізнесмен, власник групи СКМ Рінат Ахметов під час урочистого відкриття нової агломераційної машини з ефективною системою очищення газів на металургійному комбінаті "Запоріжсталь", в четвер, 16 травня 2013 р. Установка устаткування, призначеного для спікання рудної дрібниці і концентратів, проведена в рамках докорінної модернізації "Запоріжсталь", розпочатої в 2012 р. після придбання контрольного пакета акцій групою "Метінвест", що входить в структуру СКМ. Як передбачається, нова агломашина дозволить скоротити викиди комбінату в атмосферу на 10%. Фото УНІАН.

ID:
#482413
Автор:
УНІАН
Місце зйомки:
Україна / Запорізька область
Дата зйомки:
16.05.2013
Макс. розмір:
2362x1771 px
Перегляди:
541
Скачування:
6
Ключові слова:

Теми з фото

Президент України Віктор Янукович з робочою поїздкою в Запорізькій області
Віктор Янукович та Рінат Ахметов на відкритті агломашини на комбінаті "Запоріжсталь"
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти